Sapanca Sakarya’da Mutlaka Görmeniz gereken 2 yer

Sapanca Sakarya’da Mutlaka Görmeniz gereken 2 yer

Merhaba,
İstanbul’a çok yakın, şöyle kafa dinlemeli, manzarası nefis bir yer olsun diyorsanız bu haftasonu çok güzel yerlere gittim.
Canımı sıkan olaylara bakışımı değiştirip ‘sevgiyle gönderiyorum’ diyorum. İnsanların kötü enerjisinden uzaklaşıyorum. Her ne kadar çok enerjik pozitif olsamda benimde canım sıkılıyor bazen. Sosyal medyadan beni takip edenler bilir enerjimi. Dün bir mesaj aldım. ‘Sürekli mutlusun’ yazıyordu mesajda. Sürekliliği için çabalıyorum ve anın tadını çıkarıyorum.

Bu haftada İstanbul’dan kaçıp Sakarya’ya geldim. İlk gelişim değildi.
İstanbul’dan Sakarya otobüsle 2 saat sürüyor. Pandemiden dolayı yan koltuk boş. Bu güzellikler İstanbul’a bu kadar yakın ve uygun. Fiyat bilgisi için bana yazmayın. Çünkü oteller sezonluk veya dönemlik olarak fiyatta oynama yapabiliyorlar. Sosyal medydan soran çok oluyor ama doğru bilgi için kendilerine sormanızda fayda var. 

İlk kaldığım yer aslında kendilerine yazlık diye yapıp sonra vazgeçip evi kiraya verdikleri bir Villa. Tam 15 kişilik. Her yerde oda var. Kocaman bir aileniz varsa bence tercih edebilirsiniz. Şahane bir manzarası var.
Hatta instagramda 2 gece 3 günlük #çekiliş yaptık. Hala devam ediyor. 
Katılmak ve beni takip etmek için : www.instagram.com/elifkubragenc/

Leave a Reply

Your email address will not be published.